Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
A za ile wyrwales? Gratuluje auta i czekam na showroom 

to jaki ten stan w końcu???Koki pisze:Sprzedaje je handlarz , według niego auto jest całe lakierowane , żadnej historii serwisowej, faktycznie nie użytkowane od 2002 roku.
Zdążył mi się pochwalić przez telefon, że w ciagu dwóch tygodni posiadania już zdążył 'nieżle " sobie pojeżdzić...pewnie nawet oleju nie zmienił .

1990 M3 E30 SPORT EVOLUTION WITH A GR. MOTOR EX
1991 FERRARI 512TR BY KOENIG SPECIAL
Dino444, no teraz pojechales po bandzie
teraz to ja bede Cie molestowac o spotkanie bo do E34 mam mega sentyment. gratulacje

Cena byla smieszna i jeszcze stargowalem. Wyszedl mnie ten rodzynek 28tys. A liczylem na wieeeeeeeele wiecej wiec bardzo sie ucieszylem.Venom pisze:A za ile wyrwales? Gratuluje auta i czekam na showroom
Co do stanu auta to sie konkretnie wypowiem w odpowiednim dziale i jak sam obejrze na zywo bo jak juz pisalem jestem za granica jeszcze. Ale z VIN-u wynika ze wszystko jest na swoim mjejscu, nie liczac tego zderzaka z przodu. Ale nic powaznego sie z nia nie dzialo. Podlurznice ok, kielichy jak i blacharka ok, silnik pracuje rowno skrzynia ok nie ma jakichs sladow zeby byla po jakims konkretnym dzwonie. Tyle wiem co mowil znajomy mechanik co ja widzial. Z rzeczy do naprawienia to klima, podejzewam ze tylko nabic, wymiana zderzaka wymiana oleju(czyms tam ja niby zalal ale spuszcze to i zaleje czyms konkretnym i oczywiscie polerka konkretna. Czeka mnie wizyta u pana Myszkiera ponownie. Wiecej fotoinfo pozniej.ravaglia pisze:to jaki ten stan w końcu???
Nie ma sprawy z przyjemnoscia sie pochwale.wania pisze:Dino444, no teraz pojechales po bandzie teraz to ja bede Cie molestowac o spotkanie bo do E34 mam mega sentyment. gratulacje
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
no to gratulation
1990 M3 E30 SPORT EVOLUTION WITH A GR. MOTOR EX
Bardzo dobra cena jak za takie auto z tak małym przebiegiem , pytanie tylko ile tak naprawdę będzie kosztował 7 letni postój auta...
Życzę Ci Dino oby jak najmniej było do wymiany , a nawet jeśli będzie tego sporo to moim zdaniem warto.
Po pierwsze te auta w dobrym stanie trzymają wartość , a po drugie dają mnóstwo frajdy z jazdy , wiem bo troszkę jeżdziłem e34 M5 touringiem i jest to zajebisty sleeper

Życzę Ci Dino oby jak najmniej było do wymiany , a nawet jeśli będzie tego sporo to moim zdaniem warto.
Po pierwsze te auta w dobrym stanie trzymają wartość , a po drugie dają mnóstwo frajdy z jazdy , wiem bo troszkę jeżdziłem e34 M5 touringiem i jest to zajebisty sleeper

Sleeper konkretny tu nie ma o czym mowicKoki pisze:Bardzo dobra cena jak za takie auto z tak małym przebiegiem , pytanie tylko ile tak naprawdę będzie kosztował 7 letni postój auta...

Pochwal się koniecznie i to jak najszybciej
O skrzynie i dyfer bym się nie martwił , nowe płyny i po sprawie , co do silnika to sie okaże podczas eksploatacji.
Bardziej na mysli miałem wszelkie elementy gumowe począwszy od tulei zawieszenia, łożysk itp , a kończąc na przewodach chłodzenia i podciśnienia
Ale to nawet w normalnie użytkowanym aucie z przebiegiem 100tyś.km może wymagać wymiany, więc moim zdaniem trzeba takie rzeczy przełknąć i tyle

O skrzynie i dyfer bym się nie martwił , nowe płyny i po sprawie , co do silnika to sie okaże podczas eksploatacji.
Bardziej na mysli miałem wszelkie elementy gumowe począwszy od tulei zawieszenia, łożysk itp , a kończąc na przewodach chłodzenia i podciśnienia

Ale to nawet w normalnie użytkowanym aucie z przebiegiem 100tyś.km może wymagać wymiany, więc moim zdaniem trzeba takie rzeczy przełknąć i tyle

Cudna

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Cudo uwielbiam e30 w M3 na RS-ach jedynie silnika z tego modelu nie lubię chętnie kupił bym takie z padniętym motorem i wsadzil S50.
Ja bym został przy oryginale
czysta seria na weekendy 

Moze sie kiedys na taka zamienie
jak swoja lale teraz dopieszcze.

Egzemplarz wzorcowy.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2